• Українська
  • Русский
+38 (095) 769 1800

Укладка кабеля в грунт віброукладчиком

Укладка кабеля в ґрунт – це поширена, але досить складна й трудомістка операція. Наша компанія пропонує новітнє рішення для тих, кому потрібна укладка підземних комунікацій. В нашій роботі ми використовуємо інноваційний метод – безтраншейну укладку кабелю віброукладчиком.

Безтраншейна укладка кабеля в грунт – це ефективна технологія, яка надає можливість не руйнувати верхній шар ґрунту під час проведення підземних робіт. Завдяки цьому зникає необхідність перекривати дороги, порушувати цілісність існуючих комунікацій, знищувати насадження.

Компанія «ITERRA» використовує сучасні технічні засоби – спеціальні кабелеукладчики з вібраційним плугом. Згідно технології безтраншейного методу, під час роботи така техніка прорізує в ґрунті вузьку щілину на задану глибину. Одночасно в щілину укладається кабель, який при цьому піддається механічному навантаженню.

Безтраншейна технологія прокладання кабелю дозволяє не тільки зменшувати матеріальні витрати, але і скорочувати час виконання робіт. Тривалість укладки кабелю буде залежати від таких факторів, як перешкоди у вигляді доріг, автомагістралей, будівельних об’єктів.

Компанія «ITERRA» використовує новітні розробки для того, щоб укладка кабелю віброукладчиком була якісною. Сучасні технічні засоби та досвід професіоналів дозволяють нам виконувати роботи по укладанню підземних комунікацій максимально ефективно.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий